Ritualio
Slet konto
Du kan slette din Ritualio-konto permanent direkte i appen. Derved fjernes også de tilhørende data på serveren.
Sådan gør du
- •Åbn Ritualio-appen, og log ind med den konto, du vil slette.
- •Gå til Indstillinger.
- •Tryk på "Slet konto".
- •Bekræft sletningen i dialogboksen.
Vigtige oplysninger
- •Sletningen er permanent og kan ikke fortrydes.
- •Indhold knyttet til kontoen, som børn, rutiner, belønninger og andre tilhørende data, fjernes.
- •Abonnementsstyring og opsigelse foregår fortsat via den pågældende App Store eller Google Play.
Hvis du ikke længere har adgang til appen, så skriv til os på support@ritualio.de.